Over ons
Over de Muziektent Nieuwkoop

Historie

combi-image-302

Op 14 september 2013 werd de Muziektent, die door de Lions Club Nieuwkoop werd geschonken, feestelijk geopend. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Eindelijk, net als vroeger, weer een muziektent op het Reghthuysplein. Het is een exacte kopie van de muziektent die zo’n vijf­tig jaar geleden ook op het plein stond en waar muziekvereniging Eensgezind ook toen al regelmatig optrad.

De Muziektent is er voor iedereen. Het is hét podium van en voor de Nieuwkopers in ons dorpshart. Vandaar dat verenigingen, muziek- en toneelgezelschappen, koren, leerlingen van muziekscholen en bands gratis mogen optreden in de Muziektent. Wilt u gebruik maken van de Muziektent neem dan kontakt op met Carla Tavenier-Kok van de programmacommissie: programma@muziektent-nieuwkoop.nl.

Er zijn twee leuke video's die de productie en plaatsing van de Muziektent op het Reghthuysplein laten zien:

Wij willen Nieuwkoop elk jaar een mooi programma in de Muziektent bieden. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden. Als u Dikke Vriend of Vriend van ons wordt helpt u ons dit mogelijk te maken.

Dikke vriend!

combi-image-137

Voor € 50 wordt u Dikke Vriend. Naast de nieuwsbrief kunnen we uw naam/logo op de website vermelden en ontvangt u in 2018 een miniatuur van de het Smederijmuseum. Eerdere replica's: de Hervormde Kerk, de Hollandsche Leeuw, Het Regthuys en de Reghthuystoren.

combi-image-138

Vriend!

Voor € 10 per jaar wordt u al Vriend van de Muziektent. U maakt daarmee het programma mogelijk en ontvangt onze nieuwsbrief met nieuwtjes over de optredens en andere leuke achtergrondinformatie. Zonder uw steun geen Muziektent!

Geef u op als Vriend of Dikke Vriend bij onze penningmeester Ton van den Belt.
Een mailtje is genoeg. Hij neemt dan snel contact met u op:
penningmeester@muziektent-nieuwkoop.nl

Over ons

Het bestuur van de Stichting Muziektent Nieuwkoop bestaat uit: Jelle Moraal (voorzitter): voorzitter@muziektent-nieuwkoop.nl; Ton van den Belt (penningmeester): penningmeester@muziektent-nieuwkoop.nl; Carla Tavenier-Kok (secretaris/programmacommissie): secretaris@muziektent-nieuwkoop.nl

Privacy

Privacy is voor de Stichting Muziektent Nieuwkoop van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zodat u er op van aan kunt dat de aan ons toevertrouwde gegevens in goede handen zijn. Zie onze Privacy Policy.


Onze Dikke Vrienden:

combi-image-190
combi-image-191
combi-image-192
combi-image-193
combi-image-194
combi-image-195
combi-image-196
combi-image-198
combi-image-199
combi-image-207
combi-image-230
combi-image-209