ONZE SPONSORS

Historie van de Muziektent

Op 14 september 2013 werd de Muziektent, die door de Lions Club Nieuwkoop werd geschonken, feestelijk geopend. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Eindelijk, net als vroeger, weer een muziektent op het Reghthuysplein. Het is een exacte kopie van de muziektent die zo'n vijftig jaar geleden ook op het plein stond en waar muziekvereniging Eensgezind ook toen al regelmatig optrad.

De Muziektent is er voor iedereen. Het is hét podium van en voor de Nieuwkopers in ons dorpshart. Vandaar dat verenigingen, muziek- en toneelgezelschappen, koren, leerlingen van muziekscholen en bands gratis mogen optreden in de Muziektent. Wilt u gebruik maken van de Muziektent neem dan kontakt op met Carla Tavenier-Kok van de programmacommissie: programma@muziektent-nieuwkoop.nl.

Er zijn twee leuke video's die de productie en plaatsing van de Muziektent op het Reghthuysplein laten zien:


Steun de Muziektent!

Wij willen Nieuwkoop elk jaar een mooi programma in de Muziektent bieden. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden. Als u Dikke Vriend of Vriend van ons wordt helpt u ons dit mogelijk te maken. Geef u op als Vriend of Dikke Vriend bij onze penningmeester Ton van den Belt.  Een mailtje is genoeg. Hij neemt dan snel contact met u op: penningmeester@muziektent-nieuwkoop.nl 

cimg400b2e701e5f0e32ab8c3bbbca333f54

DIKKE VRIEND

Voor € 50 wordt u Dikke Vriend. Naast de nieuwsbrief kunnen we uw naam/logo op de website vermelden en ontvangt u in 2024 een miniatuur van onze eigen Muziektent.
Eerdere replica's waren de Hervormde Kerk, de Hollandsche Leeuw, de Remonstrantse Kerk, het Reghthuys, de Reghthuystoren,het Smederijmuseum, het Vliegend Paard, de Remonstrantse Kerk, Pietje Potlood en de winkel van fam. Bots. Gezichtsbepalende Nieuwkoopse panden, die samen een mooie collectie vormen!

cimg427d7dec1e37818ea68be8e888267b97

VRIEND

Voor € 10 per jaar wordt u al Vriend van de Muziektent. U maakt daarmee het programma mogelijk; bovendien  ontvangt u onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u regelmatig op de hoogte over de optredens en andere leuke achtergrondinformatie. Zonder uw steun geen Muziektent!


Contact

Stichting Muziektent Nieuwkoop   Regthuysplein, Nieuwkoop
Voorzitter: Jelle Moraal voorzitter@muziektent-nieuwkoop.nl
Penningmeester: Ton van den Belt, penningmeester@muziektent-nieuwkoop.nl
Contact en programmering Carla Tavenier-Kok, secretaris@muziektent-nieuwkoop.nl
0172 573351 of 06 53109426.  

De Muziektent. Bruisend hart van Nieuwkoop. Voor iedereen.

cimg45805ca682c065789fb28e72bc0b83b1

ONZE SPONSORS