13 mei: FIDDLER'S GREEN tijdens de markt

Deze puur Nieuwkoopse band speelt de Ierse folkmuziek.

27 mei: FUIKENLICHTERS

Als onderdeel van de Nieuwkoopse harmonie Eensgezind zijn de Fuikenlichters één van de founding fathers van de Muziektent

28 mei, PHOENIX FOUR, zondagmiddag van 13.00 - 15.00 uur

Phoenix Four, bestaande uit drie gitaristen en een zangeres, spelen tijdens de Kunstroute akoestische pop-rock met veel driestemmige zang.

10 juni: NEW MOON tijdens de markt, 11.00 - 12.30 uur

Een meidenband in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, leerlingen van MijnGitaarschool uit Nieuwveen, spelen lekkere popnummers met af een toe een uitstapje naar wat steviger werk.

17 juni: CORAZON STANDARDS, van 11.00 - 12.30 uur

Met het warme lyrisch stemgeluid, dat recht uit het hart van zangeres Chantal komt, brengt de band in een kleine bezetting van gitaar, bas, piano en drum toegankelijke jazz standards en blues covers. Met een swingend en soms rauw randje, altijd onder het motto 'Vanuit 't hart en voor 't hart.'

24 juni: FUIKENLICHTERS, van 11.00 - 12.30 uur

Boodschappen doen op de markt wordt nog gezelliger met de vrolijke klanken van de Fuikenlichters, het dweilorkest van Muziekvereniging Eensgezind.

25 juni: THE YOUNG ONES, van 14.30 - 16.30 uur

Opgericht als coverband voor Cliff Richard and the Shadows, spelen The Young Ones daarnaast ook allerlei nummers van Elvis Presley, Buddy Holly, The Searchers, The Jumping Jewels etc. etc.

8 juli ARNAUD & HENNIE ENTERTAINMENT, van 11.00 - 12.30 uur

Een tweekoppige band, die nummers van Prince, Neil Diamond, Elvis, Tina Turner, Barry White, The Carpenters zingen. En nog veel meer. De jaren, 60, 70, 80, 90 in het Duits, Nederlans en Engels.

23 juli: PARAMOUNT JAZZBAND van 14.30 - 16.30 uur

Speelde ook met veel succes op het Nieuwkoop jazzfestival in maart. Daarom verzorgt deze Goudse dixielandband nu een swingend zondagmiddag concert.

19 augustus: MYSTERIOUS SECRET, van 11.00 - 12.30 uur

een band met volwassen leerlingen van Mijn Gitaarschool. In een jaar tijd hebben zij een heel repertoire opgebouwd -  vooral klassiekers uit de popmuziek, van CCR tot David Bowie en van The Golden Earing tot Pink Floyd.

2 september: FUIKENLICHTERS tijdens de markt

Onmisbaar voor de Muziektent: de Fuikenlichters.

14 september: BOXIN' THE VOX, tijdens de Jubileumavond, van 20.00 tot 22.00 uur

IBoxin' The Vox is een folkband bestaande uit David Plasmeijer en Anne-Lotte Paymans. Hun muziek is beïnvloed door Ierse folk, muziek uit de jaren 60-70 en hedendaagse muziek

30 september: PENNYWAFELS, van 11.00 - 12.30 uur

Muziek voor jong en oud, zoals Hollandse liedjes van toen en nu, pop muziek, bluesmuziek en ook de rock and roll wordt niet vergeten. Dus muziek die voor een ieder herkenbaar isdoor zang, gitaar en bas.

Fuikenlichters

Fuikenlichters

Pennywafels

Pennywafels

Paramount Jazzband

Paramount Jazzband

Boxin' the Vox

Boxin' the Vox

Phoenix Four

Phoenix Four

Fiddler's Green

Fiddler's Green

Mysterious Secret

Mysterious Secret

Arnaud & Hennie

Arnaud & Hennie

The Young Ones

The Young Ones

Corazon Standards

Corazon Standards

New Moon

New Moon