8 mei: FUIKENLICHTERS 11.00 - 12.30 uur

Boodschappen doen op de markt wordt nog gezelliger met de vrolijke klanken van de Fuikenlichters, het dweilorkest van Muziekvereniging Eensgezind, een van de founding fathers van de Muziektent. De Fuikenlichters zijn sinds het begin van de Muziektent een regelmatige gast.

29 mei: BAND REFINED 11.00 - 12.30 uur

Het Boskoopse akoestisch duo Refined bestaat uit zangeres Carmen Olierook en gitarist Sjoerd van Steijn. Gezien hun succesvol optreden verleden jaar in de Muziektent zijn we blij dat ze ook dit jaar weer acte de présence geven. Het duo speelt golden oldies, guilty pleasures en schromen niet om de nieuwste hits in een ander jasje te steken.

5 juni: FUIKENLICHTERS voor het Cultuurfonds van 11.00 - 12.00 uur

12 juni: HET DRAAIORGEL van HARM MANTEN 11.00 - 12.30 uur

 Harm Manten met zijn mooie draaiorgel Niewecoop Het is een 36-toets draaiorgel dat op boeken speelt en gebouwd is door Henk Veeningen, een beroemde bouwer en restaurateur van draaiorgels Het kan zowel met de hand als doormiddel van een electromotor gespeeld worden.Harm Manten is een graag geziene gast op braderieën en partijen. Vrolijke muziek, die iedereen kent. Nu ook weer in Nieuwkoop tijdens de markt.

26 juni: DRAWER STEED 11.00 - 12.30 uur

 DrawerSteed is een duo dat bestaat uit zangeres Erica Laros en gitarist Marc de Loyer. Ze brengen kleine songs van jazz en country tot pop die verleden jaar veel van ons raakten en verrasten. Nu al nieuwsgierig? Ga dan naar Drawer Steed op You Tube

10 juli: FIDDLE 'n DRUM 11.00 - 12.30 uur

Tijdens het marktbezoek kunt u lekker luisteren naar de band Fiddle'n Drum. Deze veelzijdige folkband die al op verschillende folkfestivals heeft opgetreden is nu weer in Nieuwkoop te horen.
De band speelt zowel Ierse traditionals als Schotse, Amerikaanse en Nederlandse folksongs en heeft door hun begeleiding met viool, gitaar, Ierse trommel (Bodhrán) en fluit een unieke sound.

24 juli: LUCA & FRIENDS 11.00 - 12.30 uur

Zaterdag 24 juli speelt zangeres Luca en haar band tijdens de markt in de Muziektent in Nieuwkoop. Ze brengen een breed spectrum van akoestische popmuziek. 
Even lekker genieten dus tussen 11.00 en 12.30 uur tijdens het boodschappen doen.

24 juli: FEESTELIJKE OPENING HART VOOR KUNST 15.00 UUR

Hart voor Kunst wordt op 24 juli om 15.00 uur feestelijk geopend met een optreden van Lieselotte van der Zwet, met begeleiding van Koor l'Amuze.

31 juli: EXPOSITIE HART VOOR KUNST

7 aug.: the CHILL 11.00 - 12.30 uur

De band speelt bekende nummers uit de sixties en de seventies, maar op een eigen, (semi-) akoestische en melodische wijze. Bijvoorbeeld songs van Simon and Garfunkel, De Dijk en Elvis, maar ook van Oasis, Anouk en Madonna.
De bezetting van Chill: dwarsfluit (Jill Siereveld), rammelaar en zang (Peter van Kempen), gitaar en zang (Herbert van Brug) en basgitaar (Henk van Tol).

7 aug. 15.00 uur: EXPOSITIE HART VOOR KUNST (onder voorbehoud)

14 aug.: EXPOSITIE HART VOOR KUNST

21 aug.: THE YOUNG ONES 11.00 - 13.00 uur

Na een swingend optreden 2 jaar geleden kunnen we nu wéér genieten van The Young Ones. 
Cliff Richard en the Shadows zijn back! Maar ook Elvis, Buddy Holly, The Ventures en meer. The Young Ones, bestaande uit Rob van Zurk op sologitaar, Jan Pison op bas, Bert Wind op slaggitaar, Arjan Koster op drums en Martin Hijdra, zang, spelen de muziek uit hun jeugd met verve.

21 aug. 15.00 uur: EXPOSITIE HART VOOR KUNST (onder voorbehoud)

4 sept.: COOL SIX BRASS COLLECTIVE 11.00 - 13.00 uur

Deze 6-persoons brassband speelt van pop tot rock en van hiphop tot funk allemaal in hun eigen stijl! Daarmee wonnen ze in 2019 het Alphens Straatmuzikanten Festival en zijn ze uitgenodigd om mee te doen aan het NK Straatmuzikanten dat op 19 juni in Elst plaatsvindt.

25 sept.: BLUES AFTER SEVEN 11.00 - 13.00 uur

Tijdens de markt kunt u genieten van de zwoele bluesy jazzy muziek van de band Blues After Seven. Ze spelen een mix van oudere blues originals met eigen improvisatie en eigen songs. De bluesy stem van de zangeres wordt ondersteund door een strakke ritmesectie, gevoelige gitaarrifs en aanzwellende licks van de bluesharp. De band bestaat uit zangeres Carla Groenewegen, gitarist/oprichter Maarten Lindeboom, drummer André den Hollander, gitarist/bluesharpspeler Geke Kajim en bassist Bert van der Meer. Ieder optreden beleeft de band als een nieuw bluesavontuur en neemt het publiek daarin enthousiast mee. Een mooie afsluiting van dit Muziektentseizoen dus.

Harm Manten met zijn nieuwe orgel

Harm Manten met zijn nieuwe orgel

Drawer Steed

Drawer Steed

Luca de Sterke

Luca de Sterke